Pasinler Meslek Yüksekokulu

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğrencilerinden SEGEM Başarısı

Pasinler Meslek Yüksekokulumuzun Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri, gösterdikleri üstün performans ile sektörün gerektirdiği mesleki yeterliliği belgeleyen SEGEM sınavlarında büyük bir başarıya imza attılar. Eğitim programımızın kalitesini ve öğrencilerimizin sınavdaki üstün başarısını kanıtlar nitelikteki bu belge, sektörde profesyonel olarak hizmet verebilmenin ön koşulu olarak kabul edilmektedir.

Yetenekli öğrencilerimiz, kendilerine sağlanan kapsamlı eğitim ve desteklerin ardından yapılan SEGEM sınavlarına katılmış ve bu sınavlardan başarıyla geçerek SEGEM belgesi almaya hak kazanmıştır. Bu belge, sigortacılık ve bankacılık alanında faaliyet gösterecek bireylerin mutlaka sahip olması gereken önemli bir yeterlilik göstergesidir.

Kurumumuz, geleceğin sigortacılık ve bankacılık profesyonellerini yetiştirmek adına verdiği eğitimin kalitesini bir kez daha kanıtlamıştır. Öğrencilerimizi kutluyor, onları sınavlara hazırlayarak bu başarıya ulaşmalarında büyük rol oynayan değerli öğretim üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Pasinler Meslek Yüksekokulu olarak, öğrencilerimizin akademik ve profesyonel başarılarına destek olmaya devam edeceğimizi belirtir, tüm öğrencilerimizi ve öğretim görevlilerimizi tebrik ederiz.